ep1.png

Vi har altid haft mange bolde i luften, og har ikke bare ét særligt fokus. Med en mission om at udvide den seriøse tilgang til esport i verden, har vi altid ageret i flere forskellige arenaer. Derfor har vi som konsulentvirksomhed både erfaring med at hjælpe skole og foreninger med opstart af esport, sparring med trænere og undervisere i forbindelse med typiske problemstillinger, afvikling af turneringer, samt kurser, foredrag og ligende.

Med Torbjørn 'mithR' Nyborg i spidsen for virksomheden har vi sikret os et ansigt ud af til, der ikke bare har en unik indsigt i branchen som helhed, men som også er af de esportstrænere med mest erfaring i verden.

Vi er drevet af passion for faget, hvilket kan ses i vores arbejde. Vi har mange bolde i luften, men tager aldrig munden for fuld. Vi vil hellere skabe en forretning hvor kvaliteten af produktet er i top, fremfor at mængden af produkter er den primære drivkraft.

Vi tror på at kvalitet skaber en god oplevelse, og at gode oplevelser får kunderne til at komme tilbage.

Vi har leveret lærerige oplevelser, og kvalitet siden 2016. Udover at have erfaring med alt fra kurser, foredrag, gæsteundervisning og turneringsafvikling, har vi derudover også indsigt i den professionelle scene, hvorfor vi kan guide unge spillere med kontraktforhandlinger og andre spørgsmål der måtte være i forbindelse med vejen til den professionelle branche.